Om oss

Cor är mannen som redan som barn ville lära sig att klara allting själv och är en sann allt-i-allo, men som även är teoretisk lagd. Han har en bakgrund som kvalitetsansvarig, och nu senast som chef, inom Consolis-konscernen i Holland av produktion av isolering med frigolit. Cor flyttade till Sverige och Hälsingland/ Silja i dec. 2015.

Cor van Meekeren

Cor van Meekeren sköter maskiner/ installation/ service/ konstruktion i Hudik Osmos, förutom själva tjänsterna. Cor är mannen som redan som barn ville lära sig att klara allting själv och är en sann allt-i-allo, men som även är teoretisk lagd. Han kan laga och beräkna det mesta: maskiner, hydraulik, motorer, mekanik, elektronik, konstruktion, mm. Han har jobbat med kvalité, utveckling, problemlösningar och möjligheter. Han har en bakgrund inom produktion av isolering med frigolit. Cor ville ha högre livskvalité och flyttade till Sverige och Hälsingland/ Silja under 2015. Han noterade att i Holland skiljer sig fönsterputsningen åt från i Sverige: t.ex så använder de sig av en annan metod, vilken etableras i Hudiksvallsområdet:genom Hudik Osmos: snabbare, bättre, säkrare och mer miljövänligt.

Henrik Mangseth

Henrik Mangseth är ansiktet utåt för Hudik Osmos och har hand om kundkontakt, web och bokföring, förutom själva tjänsterna. Henrik har en lång bakgrund inom musik och driver även ”Mangseth Music Maker”, med tjänster inom musik. Efter att i nästan 20-års tid jobbat på de flesta skolor kring Hudiksvall som musiklärare, kändes det som att tiden var mogen att pröva ett helt annat yrke, därav Hudik Osmos. Förutom skogsbruk på sidan om, har Henrik också fått komplimanger om sin händighet som allt-i-allo med renoveringsprojekt hemma på gården och driver tillsammans med sin fru, JENNYS, ett musikcafé i Silja hemma på gården.