Vad är osmos?

Rengöring med enbart vatten- för bra för att vara sant?

Nej, med modern teknologi finns nu ett bättre alternativ till att stå på stegar, skylift, sträcka sig för att nå och använda div. kemikalier, skrapor, handdukar, trasor, sopborstar, mm. Vi använder oss av eget ultra-rent osmos vatten och teleskopborstar som räcker upp till 11 m., eller tre våningar och högre vid behov, och det fungerar verkligen! Det betyder att det är säkert för oss och bästa kvalitet för er. Vi lämnar inga skrapmärken från stegar efter oss; det behövs minimal säkerhetszon och inga störande ljud från skylift. Vi kommer åt även på svåråtkomliga ställen, där det normalt kanske aldrig görs rent. Och kanske den största fördelen är att det är miljövänligt.

Osmos

Vid omvänd osmos renas kranvattnet med speciella filter i en anläggning för att få fram ett ultra-rent vatten. Omvänd osmos, även känt som ultra-rent vatten, är det mest miljövänliga, effektiva och säkra sättet att rengöra/tvätta fönster, fasad, solpaneler, skyltar, tinnar, torn och flaggstänger, mm. Det speciella vattnet löser upp smuts och avlagringar och lämnar ett skinande rent resultat efter sig. Ofta håller det sig sedan rent längre än efter konventionella metoder. Konventionella metoder använder kemikalier, vilka faktiskt  lämnar rester på fönsterglaset, vilket gör att ny smuts har något att fastna på.

Låt inte smutsen få fäste

Förläng livet på din fasad, dina fönster, hängrännor och solpaneler! Låt inte smutsen få fäste, vilket leder till förkortad livslängd, p.g.a. t.ex. mögelsvamp som tränger in i träet och förstör, vilket blir dyrt, utan rengör regelbundet så slipper du måla om lika ofta. Jämför det med kostnaden på ett par timmars tvätt, beroende på husets storlek. Bäst resultat får du om det görs regelbundet, även på fönstren. Många fönster kan vi dessutom rengöra helt och hållet från utsidan.