Fönsterputsning

Företag, kyrkor, offentliga rum –  Vi kan putsa alla fönster- regelbundet, eller göra enstaka jobb. Har ni fönster som är svåra att nå? Kanske de sällan eller t.om. aldrig blir rengjorda? Vi kan förmodligen ta dem: det som är krångligt för andra är ofta enkelt för oss pga. vår metod. Vi anlitas ibland som underleverantörer och välkomnar samarbete!

Kyrkfönster, efter/ före

Privatpersoner – Skulle det inte vara skönt att slippa putsa fönstren, men ändå ha dem gnistrande rena? Vi gör det åt er! Vi gör inte bara rent fönsterglaset, utan också, spröjs, bleck, fönsterkarmar, bågar, smyg och borstar rent – allt inkluderat. Vill ni att vi bara gör rent utsidan, så går det självklart bra. RUT-avdrag direkt på fakturan!

  • Vi rekommenderar att fönstren putsas åtminstone en gång per år för att undvika etsning och skador.
  • Om vi enbart tar utsidan, behöver ni inte ens vara hemma och vi gör vanligtvis en normalstor villa på ca. 30 minuter. Om ni vill att vi även tar insidorna, så går det givetvis bra.

OBS! Vi tvättar fönsterbågar, spröjs och bleck utvändigt vid varje tvätt- inga krångliga och dyra tillägg! Allt inkluderat och livslängden förlängs för era fönster. Vid jobb på insidan torkar vi runtom fönstret som standard, för ert välbefinnande.

Abonnera på våra tjänster anpassade för just era behov och slipp eventuell väntetid under högsäsong (fråga efter rabatt!), eller anlita oss för enstaka jobb!

#Fönsterputsning #Hudiksvall #Fönstertvätt #Fönsterrengöring #Fönsterputs

OBS! Vid uppenbar risk att ruta kan gå sönder, eller att skada förvärras vid putsning, putsas fönstret enbart om kund ansvarsbefriar putsare helt!

Vv. och plocka undan allt störande runt fönstren innan ankomst, annars debiteras plocktid enligt timpris!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

HUDIK OSMOS
Average rating:  
 0 reviews